Laseroperationer

Acuvisa Øjenklinik – beliggende i Sønderborg på Als, Sønderjylland. Kaldes også Kongevejsklinikken, og klinikken har en aftale med det nærliggende hotel om fordelagtige priser ved overnatning. Øjenklinikken udfører Epi-LASIK laserbehandlinger.

Eyetravel – ikke en klinik i Danmark, men et “bureau”, der arrangerer rejser med henblik på kirurgi i udlandet. Kirurgirejser overtog Eyetravel, og nu arrangeres rejser til Tyrkiet, hvor der foretages laserbehandlinger / øjenoperationer.

Lasik Klinikken – Tilbyder laseroperationer for nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Lasik-Klinikken er beliggende på Østerbro i København tæt på Ryparkens Station. Anvender den nyeste model excimer-laser fra det tyske firma WaveLigh

EuroEyes – tilsyneladende Nordeuropas største sammenslutning af øjenklinikker med speciale i korrektion af synsfejl ved hjælp af refraktiv kirurgi. Klinikker i Århus, København og i Tyskland. Stor erfaring inden for LASIK, iristracking, Femto-LASIK, iLASIK, LASEK og PRK.

Vårda Øjenklinik – Hjemmesiden er på dansk, men baglandet er fra Sverige. Der er dog en øjenklinik i København, 4 klinikker i Sverige og en enkelt i Oslo, Norge. Disse øjenklinikker tilbyder den såkaldte NoCut laseroperation. Behandling sker uden at røre øjet.

Godt Syn – Har klinikker i København, Odense og Kolding. Tilbyder gratis forundersøgelse og rentefri finansiering af laseroperationer.  Øjenoperationer: RLE, ASIK, LASEK og FS LASIK behandlinger, og hjemmesiden giver massevis af nyttige informationer.

Memira – Bruger bl.a. Ebbe Sand og Anders Birchow som blikfang… Memira har 11 klinikker i Danmark: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Hørsholm, Kolding, København, Maribo, Odense, Roskilde og Vejle. Deltag i en uformel test på hjemmesiden, der kan fortælle om du er egnet til øjenoperation og laseroperation.

Ögonlasern – En svensk klinik der arbejder inden for laseroperationer af øjne.  Der findes 12 klinikker i Sverige, og de har tilsammen udført over 25.000 øjenoperationer. Er du nærsynet eller langsynet og prater du svenska, kunne dette være et interessant tilbud om laseroperation til dig…

Vesti Nielsen – Det fulde navn er Niels Vesti Nielsen, og han er øjenlæge dr. med. med mere end 25 års erfaring inden for øjensygdomme. Har været med fra start i operationer af grå stær og grøn stær. Klinikken behandler forskellige øjensygdomme, fx øjenforkalkning, nethindeløsning, grå stær, grøn stær og diabetisk øjensygdom.

Øjenlægernes Center –  Dette skulle være den første privatklinik i Nordeuropa, der tilbyder SMILE laserbehandlinger, som udføres med avancerede lasere fra Zeiss. SMILE-behandlinger foregår ved øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *