Opdatering af hjemmeside

Hjemmesiden har fået et nyt design og er blevet udbygget i løbet af 2. og 3. kvartal 2020. I den forbindelse er der bla. blevet tilføjet en liste over alle privathospitaler i Danmark, som kan ses her. Informationen på hjemmesiden er også blevet gennemgået og opdateret, hvor der i den forbindelse også er blevet fjernet gammelt indhold.

Dette inkluderer f.eks. en række privathospitaler, som ikke længere eksisterer eller er fusioneret, hvilket betyder at hjemmesidens information er opdateret. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mener at der er info på hjemmesiden, som ikke stemmer overens med virkeligheden.

Fremtiden bringer…

Fremtiden bringer nyt med sig.

De fremtidige planer for hjemmesiden inkluderer en yderligere udbygning af oplysninger på siden samt integrering af anmeldelser på hjemmesiden. I den forbindelse er vi begyndt at indsamle anmeldelser, hvilket du du er velkommen til at bidrage med ved at skrive indsende anmeldelse her.

Der vil også komme yderligere information omkring diverse operationer, og hvilke privathospitaler som specialiserer sig inden for konkrete områder. Det er målet at dette vil gøre det nemmere for brugere, at få informationer omkring muligheden for at blive behandlet på et dansk privathospital for en bestemt sygdom eller indgreb.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *