Privathospitaler Sjælland

Privathospitaler på Sjælland er spredt pænt, og der er således gode chancer for at finde det relevante privathospital på Sjællnd ved at granske nedenstående links. Vi har med stor sandsynlighed overset et eller flere privathospitaler på Sjælland, så vær venlig at sende os et link, hvis du kender til et godt link til et sjællandsk privathospital.

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik A/S – Plastikkirurgisk Speciallægeklinik har alle former af kosmetisk kirurgi. Dette indbefatter for eksempel brystimplantater, ansigtsløft, brystløft, fedtsugning, læber, mandebryster, maveplastik, næseoperationer og stritører.Klinikken er beliggende i Frederikssund.

Speciallægerne ved Anna Jørgensen – også kaldet Roskilde Privathospital. Her udføres operationern inden for plastikkirurgi, gynækologi, mave og tarmkirurgi, ortopædkirurgi, urinvejskirurgi og Ikke-kosmetisk øjenkirurgi. Har eksisteret siden 1994 og har til huse i en gammel herskabslejlighed.

Privathospitalet Valdemar A/S – Hospitalet Valdemar ligger i Ringsted, og her får du bl.a. hjælp inden for akupunktur, alloplastik, fysioterapi, kiropraktik, psykologhjælp, rygkirurgi og ultralydsscanninger. De moderne renoverede bygninger rummer undersøgelses- og behandlingsrum, operationsstuer, patienthotel og genoptræningsfaciliteter.

Har vi overset et link til et privathospital på Sjælland? Send os linket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *