Privathospitaler på Fyn

Privathospitalet Hunderup ligger i Odense på Fyn

Privathospitaler på Fyn er en mindre “eksklusiv klub”, der alle har til formål at give dig den bedste behandling og service. Nedenfor ses navnene på de eksisterende privathospitaler på Fyn. Hvis vi har overset et privathospital på Fyn, er du velkommen til at kontakte os. Bemærk at det ikke overraskende primært er privathospitaler i Odense der er i højsædet.

H.C. Andersen Klinikken – Privathospital beliggende på Fyn, der har eksisteret i mere end 17 år. Yder behandling inden for 15 forskellige specialer. Privathospitalet holder nærmere beskrevet til midt i Odense, ned til Odense Å. Privathospitalet åbnede i 1995, og i 2000 flyttede man til større lokaler på Langelinie. Privathospitalet HC Andersen klinikken samarbejder med Odense Universitetshospital.

Privathospitalet Hunderup – Privathospitalet Hunderup er også beliggende på Fyn, nærmere betegnet i Hunderupgade i Odense, og er et af de få privathospitaler i Danmark, der er bosat i en flot gammel bygning fra 1918. Bare rolig – faciliteterne i den 350 kvadratmeter store ejendom er opdateret for nyligt.

Fusion mellem privathospitaler på Fyn

Privathospitalet Bekkevold – er en fusion mellem Erichsens Privathospital og Bekkevold Klinikken. Privathospitalet holder til i både Odense og Hellerup. Erichsens Privathospital er Danmarks ældste privathospital, og det blev stiftet i 1981. I septemper 2012 fusionerede Bekkevold med Privatklinikken Bondovej. Bekkevold samarbejder med en række forsikringsselskaber og det offentlige sundhedsvæsen.

Privathospitalerne på Fyn udfører mange af de operationer, som er efterspurgt af danskerne. Dette indbefatter blandt andet knæoperationer, ultralydsscanninger, ct scanninger og mr scanninger, plastikkirurgi, brystoperationer, rygkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Har du kendskab til yderligere privathospitaler på Fyn eller privathospitaler i Odense?

I så fald er du velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *