Privathospitaler Jylland

Privathospitaler i Jylland er der pænt mange af. De ligger spredt i Jylland, lige fra Sønderjylland til Nordjylland, og privathospitaler i Jylland er generelt kendetegnet ved høj kvalitet og god service. Her følger de links til privathospitaler i Jylland, som vi har spottet. Har vi glemt et eller flere privathospitaler i Jylland, bedes du give os et praj. Tak for hjælpen.

Privathospitalet Kollund – privathospital i Sønderjylland ved Kollund, et stenkast fra Flensborg Fjord. Privathospitalet har mange specialer, for eksempel rygkirurgi og plastikkirurgi, og Privathospitalet Kollund har investeret en del kroner i moderne teknisk udstyr. MR scanneren er rummelig og dermed patientvenlig.

Hjertecenter Varde – Vi kører et smut mod Vestjylland, hvor Hjertecenter Varde har sin beliggenhed. Varde ligger blot få minutters kørsel fra Esbjerg, og dette privathospital har speciale i ballonudvidelser, hjertekirurgi og behandling af hjerterytmeforstyrrelser. Desuden behandles alle lidelser indenfor det ortopædkirurgiske speciale.

Privathospitalet Mølholm A/S – Lad os køre et smut til Vejle, hvor Privathospitalet Mølholm ligger. Privathospitalet blev etableret i 1992, og navnet stammer fra den bydel, som bygningen blev bygget i. Du finder avanceret, teknologisk udstyr, og der er cirka 80 fuldtidsansatte knyttet til privathospitalet. Mange forskellige specialer, fx brystkræft, knæoperationer, overvægtskirurgi, psykiatri og hofteoperationer.

Aagaard Gynækologi – Dette privathospital hører til i Århus, og specialet er gynækologi og fertilitet. Ifølge hjemmesiden har denne privatklinik ingen ventetid. Privathospitalet råder over avanceret udstyr og der anvendes de mest resultatskabende metoder. 800 ambulante operationer foretages om året.

Flere privathospitaler i Jylland

OPA Ortopædisk Privathospital Aarhus– Vi bliver i Århus, nærmere betegnet på Margrethepladsen, hvor dette privathospital satser på det ortopædkirurgiske speciale i højteknologiske operationsstuer, og sengestuerne er udstyret med fjernsyn og trådløst internet. OPA står for Ortopædisk Privathospital Aarhus.

Aros Privathospital – Aros privathospital er også beliggende i Århus (ved Skejby). Aros tilbyder speciallægebehandling inden for forskellige specialer, og Aros privathospital er delt op i en række klinikker, fx hårlaserklinik, lungeklinik, onkologisk klinik, rygkirurgisk klinik og øjenkirurgisk klinik.

Eira Privathospitalet Århus – Aleris Hamlet er fordelt på en række privathospitaler i Danmark. Dette indbefatter byer som Aalborg, Århus, Esbjerg og Herning, og det skal efter sigende være Danmarks største privathospital. Det er svenske Aleris, der opkøbte privathospitalet Hamlet i 2011.

Ciconia – Vi befinder os stadig i Århus, smilets by. Startede op i 1984 som fertilitetsklinik og har derfor mange års erfaring på bagen. Hører til blandt Danmarks 4 største privathospitaler: der er i alt 110 ansatte – 30 fastansatte og 80 ansat på kontrakt.

Viborg Privathospital – Så kom vi til Viborg, en dejlig by i Midtjylland. Dette privathospital ligger ved stadion og er moderne udstyret med undersøgelsesfasciliteter, nyt sterilisationsudstyr, operationsstue og opvågningsstue. Specialister inden for bl.a. plastikkirurgi, sportsskader, åreknuder og gynækologi.

Artros Aalborg Privathospital A/S – Aalborg har sit eget privathospital. Det ligger i centrum af Aalborg ved siden af banegården og busterminalen. Aalborg Privathospital blev stiftet i 2006 og 4 år senere blev Artros en del af Teres Medical Group. 2 operationsstuer med teknik i top. Tilbyder bl.a. ortopædkirurgi, gynækologi, urologi samt kosmetiske behandlinger.

Privathospitalet Skørping A/S – Privathospitalet Skørping kalder sig selv et supplement til det offentlige sygehusvæsen. Det har eksisteret siden 1991 i lokaler, hvor man i gamle dage bekæmpede tuberkulose. En flot beliggenhed ved skov er en del af målsætningen om at give patienten den bedst mulige oplevelse. Fysioterapi, hofteoperationer, platsikkirurgi mm.

Øjenkirurgisk Privat Klinik – Dette privathospital har specialiseret sig i øjenoperationer. Det gælder eksempelvis grå stær, tårevejskirurgi, linseoperation samt øjenlågsoperation. Beliggende i Aalborg, hvor 3 læger byder velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *