Privathospitaler København

Privathospitaler i København. Ikke uventet er det i København at der findes mange privathospitaler. Personligt har jeg kun gode erfaringer med et bestemt privathospital i København (Parkens Privathospital), men der findes naturligvis mange andre kompetente privathospitaler i København.

Parkens Privathospital – Privathospital i København med tilhørende fysioterapi. Beliggende ved Parken, Danmarks nationalstadion. Er nogle af de førende aktører i Skandinavien inden for ortopædisk kirurgi, fx knæoperationer, og privathospitalet tilbyder bl.a. MR scanninger. Parkens Privathospital er en del af Teres Medical Group.

Privathospitalet Hamlet – I dag hedder dette privathospital Aleris Hamlet Hospitaler, idet det forefindes i forskellige byer, bl.a. København. Her finder man privathospitalet i den gamle tv-by i Søborg. Det er ISO-certificeret og har 36 sengepladser. Har eget billeddiagnostiske Center med MR scanner, CT scanner, mammografi, røntgen og ultralydsscanner.

Nørmark Privathospital – Nørmark Ortopædkirurgisk Klinik åbnede i 1997. Privathospitalet har speciale i ortopædkirurgi og billeddiagnostik. Knæoperationer, håndkirurgi, albue operationer er en lille del af de behandlinger man får der. Nørmark er beliggende i Ishøj. Nørmark Privathospital er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel.

Nygart Privathospital – Nygart Privathospital tilbyder blandt andet brystforstørrelse med brystimplantater. Der udføres desuden også andre former for plastikkirurgi, fedtsugninger, ansigtsløft samt botox mod fx rynker og hovedpine. Nygart ligger både i København (Østergade) samt i Lyngby.

Har vi glemt et eller flere privathospitaler i København?

Ellitsgaards Privatklinik er beliggende Gammel Kongevej i København V. lige overfor Planetariet. Her udføres plastikkirurgiske behandlinger, bl.a. modermærker, talgkirtler, fedtknuder, hudkræft og ar. Øjenlågsoperationer, brystløft, fedtsugninger, brystimplantater og pandeløft.

Herlev Privatklinik – Ortopædkirurgisk privathospital som åbnede september 2006. Klinikken er specialister i behandling af skader og sygdomme i bevægeapparatet, især sports og –fritidsskader. Privatklinikken tilbyder hurtig kikkertundersøgelse, artroskopisk kirurgi (kikkertkirurgi) på et højt specialiseret niveau.

Amartro Privathospital og Idrætsklinik – Et privathospital med speciale inden for sportsskader. Det gælder for eksempel korsbåndsskader, meniskskader og skulderskader. Klinikken er beliggende i Kastrup på Amager, og på hjemmesiden reklameres for behandling uden ventetid. LUKKET!

Holte Plastikkirurgisk Klinik – Speciallæge Vibeke Breiting & speciallæge Mette Krag står bag dette privathospital, og begge er speciallæger inden for plastik kirurgi. De tilbyder bl.a. kirurgi inden for øjenlåg, poser under øjnene, rynker omkring munden, mindre fedtsugninger, Botox behandling, brystløft (større bryster ved brystimplantater) og ansigtsløftninger.

CFR Hospitaler – Dette privathospital er en sammenslutning af Erichsens Privathospital og Bekkevold Klinikken. Klinikken er beliggende i Hellerup (og har også en klinik i Odense), og de foretager bl.a. operationer inden for ortopædkirurgi (fx knæskader), plastikkirurgi, mave-tarm kirurgi, urologi og neurofysiologi (nervesystemet).

Privathospitalet Danmark A/S – PrivatHospitalet Danmark er Danmarks 2. største privathospital med 24 sengepladser og 36 specialister. De reklamerer med ingen ventelister og ventetid, og de har en lang række specialer, bl.a. akupunktur, børnesygdomme, knæskader, hudsygdomme og rejsevaccine.

Adeas parken– Kysthospitalet Skodsborg har skiftet navn til Adeas Parken ligger ved Skodsborg Station. Her får du bl.a. hjælp til kunstige led, nye hofter, kikkertoperationer, røntgenundersøgelse, ultralydsscanning, MR scanning samt åreknuder. Kysthospitalet har tilknyttet patientvejleder.

Bjerregaards Plastikkirurgisk Klinik – Bjerregaard Plastikkirurgi er beliggende i Hørsholm i det tidligere Hørsholm Hotel. Her foretages kosmetiske operationer, fx øvre øjenlåg, poser under øjnene, ansigtsløft, brystimplantater, fedtsugninger (Bodyjet) og maveskindsoperationer.

Printzlau Privathospital i Virum – Printzlau Privathospital har alle nødvendige godkendelser af Sundhedsstyrelsen til både kosmetisk plastikkirurgi og til avanceret plastikkirurgi efter stort vægttab.

Mangler vi links til privathospitaler i København?

Skriv til os, hvorefter vi straks tilføjer linket til privathospitaler i København her på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *