Danske privathospitaler

Der findes relativt mange privathospitaler og privatklinikker i Danmark. Disse privathospitaler drives – som navnet antyder – på privat basis, men fælles for disse privathospitaler er, at de lige som offentlige sygehuse er underkastet kvalitetskrav.

Det er som udgangspunkt patienterne selv, der betaler for behandling på Danmarks privathospitaler, men der findes også eksempler på at det offentlige betaler for opholdet på privathospitalet. Mange danskere har de senere år valgt at tegne sundhedsforsikringer, så de opnår hurtigere operation på et privathospital.

Privathospitalerne i Danmark har haft det svært økonomisk, og dette har medført at en del privathospitaler er lukket, mens andre er fusioneret. Stiftelsen af privathospitalerne i Danmark skyldes primært de voksende ventelister og deraf følgende øgede ventetider på behandling og operationer.

På disse sider hjælper vi dig videre til privathospitaler i Københavnprivathospitaler på Sjællandprivathospitaler i Jylland og privathospitaler på Fyn. Vi arbejder desuden på at skabe relevante links til privathospitaler i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *