Psykoterapeut i København

Hjemmesiden her handler priumært om privathospitaler i Danmark, men vi fokuserer også på andre sundhedsrelaterede emner, for eksempel psykoterapeuter i København. Indlægget her skal ses som et bidrag til gode links omkring psykoterapeuter. Der er en hel del, som driver psykoterapi i København og resten af Danmark, så her får du eksempler på hjemmesider, som måske kan hjælpe dig videre.

Psykoterapeut København

Lotte Palsteen er psykoterapeut i København, hvor hun har lokaler på Nørrebro, tæt på Dronning Louises Bro. Her tager hun imod hver torsdag, og Lotte er glad for den mangfoldighed, som folkene i København udgør. Til dagligt bor Lotte nemlig på Fyn, hvor hun har lokaler i Odense og Svendborg.

Psykoterapeut Odense og Svendborg

Faktisk er Lotte bosiddende i Svendborg på Sydfyn, og man kan godt sige, at Svendborg er Lottes base som psykoterapeut. Eller rettere: var. I dag er Lotte nemlig fast engageret i Odense, hvor hun driver sin psykoterapeut klinik fra Ansgarsgade (Balancehuset). Lotte holder til i Vestergade i Svendborg. Mere info om Lotte på hjemmesiden.

Psykoterapeut Jylland

Er du ude efter en psykoterapeut i Jylland, er der vældigt mange muligheder. Det handler formentlig om at finde en psykoterapeut, der bor i nærheden af dig, og her er Google absolut din bedste ven. Det kan være en god ide at forsøge sig med forskellige søgninger, alt efter hvad du har behov for at snakke med en psykoterapeut om. Det kan således være søgninger som for eksempel:

  • Psykoterapeut dødsfald horsens
  • Psykoterapeut stress tønder
  • Psykoterapeut særlig sensitiv aalborg
  • Psykoterapeut depression esbjerg
  • Psykoterapeut incest aarhus

Uddannelsen til psykoterapeut

Uddannelsen som psykoterapeut tages typisk via private uddannelser, og her er det vigtigt at registrere at Foreningen af Danske Psykoterapeuter er med inde over. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside: http://fadp.dk/. Her kan du læse en række aktuelle blogindlæg om emner inden for psykoterapien. Eksempler er ”Psykoterapi og anerkendelse”, ”Terapi – samtale der heler” og ”Skyldfølelse og overansvarlighed”. Tjek også Uddannelsesguiden.

Tilskud til psykoterapeut

Dansk Psykoterapeutforening har sammensat en ganske glimrende FAQ om emner vedrørende psykoterapi. Her kan du blandt andet få svar på spørgsmål som

  • Hvordan finder jeg en psykoterapeut?
  • Hvor kan jeg klage over en psykoterapeut?
  • Kan man få en lægehenvisning med offentligt tilskud til en psykoterapeut?
  • Hvad er forskellen på en psykoterapeut, en psykolog og en psykiater?

Læs svarene på denne hjemmeside.

Slutteligt vil jeg blot nævne den oplagte mulighed at man spørger i sit netværk, hvis man er på udkig efter en dygtig psykoterapeut. En ting er at google sig frem til en god behandler, men en anden er at snakke med folk, som selv har været i kontakt med dygtige psykoterapeuter. Og dette gælder uanset om vi taler om København, Svendborg, Odense, Esbjerg eller et helt femte sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.