Bestil et tilbud på operation

Kliniko.dk er et nyt koncept i Danmark. Kliniko formidler tilbud fra klinikker og privathospitaler til patienter, og det har der ifølge en pressemeddelelse været efterspørgsel på. Nu kan patienter få tilbud på specifikke operationer og kirurgiske tiltag uden at de behøver at forlade eget hjem.

Danskerne er tilsyneladende begyndt at tage tiltaget til sig, og det gælder operationer fra brystimplantater til øjenkirurgi. Vi kan godt lide at få tilbud fra forskellige leverandører inden vi handler en given vare, og dette gælder altså også inden for lægevidenskabens kunst.

Indtil videre er klinikker og privathospitaler åbenbart mere tilbageholdende med at hoppe med på konceptet. Det er da også efter min mening ganske grænseoverskridende at bede om gode tilbud på operationer. Hvem siger at den billigste er den bedste? Ejerne af Kliniko synes naturligvis at det er en skam, for så er deres koncept jo noget uinteressant, hvis der ikke er bred opbakning fra eksempelvis privathospitaler og privatklinikker.

Folkene bag Kliniko fortsætter dog i håb om at flere privathospitaler begynder at bakke ideen op. I pressemeddelelsen siges det således:

– Vi er sikre på at lige så snart at klinikkerne og privathospitaler kan se, at en platform som denne kan bidrage positivt til deres forretning, så vil de tage Kliniko i brug.

www.kliniko.dk

2 thoughts on “Bestil et tilbud på operation

  1. sten nielsen

    hvad vil det koste at faa en knaopperation. En helopperation eller delvis. og kendes Makoplasty laser metoden ?

    Svar
  2. Dikte Post

    Hørte om en “slynge-operation” i forbindelse med vægttab. Et privat-hospital omkring Køge udfører det – ved i hvilket ?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.